بهینه سازی زیرساخت شبکه و IT

عیب یابی و رفع مشکلات شبکه کامپیوتری

ارائه طرح جامع بهینه سازی زیرساخت IT و سیستم های شبکه کامپیوتری

ادامه مطلب

ایمیل سرور اختصاصی

پست الکترونیک درون سازمانی

ارائه میل سرور به همراه راهکار ارتباطات یکپارچه مایکروسافت

ادامه مطلب

سامانه دورکاری

نرم افزار دورکاری و مجازی سازی برنامه

دسترسی راه دور به برنامه ها از طریق راهکار نرم افزاری دورکاری

ادامه مطلب

خدمات میزبانی سرویس

میزبانی سرویس و ارائه سرور مجازی و اختصاصی در ایران

اجاره سرور و فضای رک (کولوکیشن) در دیتاسنتر گروه و مشاوره راه اندازی هاستینگ اختصاصی

ادامه مطلب

فایروال شبکه

تامین امنیت زیرساخت شبکه

ارائه کامل ترین و امن ترین فایروال تحت شبکه دنیا با لایسنس رایگان مادام العمر

ادامه مطلب

مشاوره فناوری اطلاعات

خدمات مشاوره تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک IT، تهیه طرح ارزیابی وضعیت فعلی شبکه و سرویس ارائه راهکار شبکه و مستند از وضعیت مطلوب

راهکارهای تخصصی شبکه

راهکارهای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، بهینه سازی و ارتقاء زیرساخت شبکه، نگهداری و پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری و ارائه خدمات جامع

پشتیبانی و نگهداری شبکه

ارائه خدمات پشتیبانی شبکه، نگهداری زیرساخت و سرورهای کامپیوتری، ارتقاء سرویس ها و سخت افزارهای شبکه، بررسی رفع مشکلات کندی سرعت شبکه

آموزش مهندسی شبکه

در موسسه آموزش های تخصصی گروه با فراهم کردن فضای مجهز و امکانات مناسب، خدمات آموزش مهندسی شبکه کامپیوتر مطلوبی را ارائه می‌کنیم

یکی از معیار های اصلی که برای رده بندی Datacenter ها مورد توجه قرار میگیرد شاخص Datacenter infrastructure efficiency  میباشد.
این شاخص ارتباط معکوس با شاخص PUE دارد. PUE شاخصی است که بر اساس استاندارد BICSI 002-2011 نشان دهنده میزان مصرف بهینه برق در دیتاسنتر برای تجهیزات IT میباشد.

Power usage efficiency  بر اساس فرمول زیر محاسبه میگردد:

PUE = Total facility Power / Information Technology Equipment

گفتیم که تعداد زیادی از دیتاسنتر ها در دنیا با PUE حدود 2 در حال کار هستند و مراکز داده ی معدودی نیز به لحاظ سوء مدیریت و طراحی نامناسب حتی ممکن است PUE حدود 3 داشته باشند. اما چگونه میتوانیم دیتاسنتری طراحی کنیم که کاراتر باشد؟ هدف از طراحی بهینه و کارا برای یک دیتاسنتر بدست آورن عددی در دامنه بین 1.3 تا 2 است.

همانطور که میدانید شاخص PUE در دنیا یک شاخص مهم برای ارزیابی کارایی دیتاسنترها محسوب میشود و بسیاری از دولت ها از این شاخص به عنوان واحد اندازه گیری کارایی استفاده مینمایند بنابراین در نقطه طراحی تمام تمرکز خود را بر روی پایین آوردن این شاخص معطوف مینماییم.

نکاتی برای بالابردن کارایی دیتاسنتر

کارایی مرکز داده به طور موثر با تمرکز بر روی بهینه سازی فضاهای گسترده مرکز ممکن میگردد. شاید این جمله را شنیده باشید که هزینه عملیاتی زیرساخت مرکز داده از هزینه پشتیبانی تجهیزات IT بالاتر است. حاصل این طرز تفکر ، داشتن PUE بالاتر از 2 میباشد.

زمانی که شما طراحی دیتاسنتر بر اساس کارایی و اثر بخشی بالاتر را در دستر کار قرار میدهید باید تکنیک هایی را مد نظر داشته باشید.

راه های بسیاری برای بهینه سازی مصرف انرژی در دیتاسنتر و مراکز داده وجود دارد که به تشریح ان ها خواهیم پرداخت:

ü      استفاده از راه کار های IT با کارایی بالا میباشد. این راه کار ها میتواند سخت افزاری نظیر Blade Server ها باشد و گاهی هم نرم افزاری نظیر راه کار های Virtualization  استفاده از این راهکار میتواند بین 10 تا 40 درصد کارایی مرکز داده شما را ارتقاء ببخشد.

ü      استفاده از راهرو سرد بسته یا راهرو گرم بسته نیز قادر خواهد بود 10 تا 40 درصد به کارایی دیتاسنتر شما کمک نماید.

ü      استفاده از رک هایی با قابلیت جلوگیری از پخش شدن هوای سرد یا هوای گرم نیز میتواند 10 تا 40 درصد PUE شما را بهبود ببخشد.

ü      طراحی ماژولار سیستم برق و کولینگ دیتاسنتر میتواند بین 10 تا 30 درصد مفید باشد.

ü      طراحی راهرو سرد و گرم و استفاده از تجهیزات IN-ROW برای کولینگ تجهیزات با جانمایی بهینه نیز 5 تا حدود 15 درصد موثر است.

ü      مکان یابی سایت در محلی که بتوان از حالت اقتصادی (economize mode) دستگاه خنک کننده بهره برد هم 4 تا 15 درصد مفید است.

ü      انتخاب تجهیزات با بهروه وری بالا برای تامین برق (نظیر UPS) که بتواند در توان پایین بهره وری بالاتری بدهد، 4 تا 10 درصد کمک مینماید.

ü      استفاده از سیستم مدیریت سرمایش جهت جلوگیری از تداخل کارکرد رطوبت ساز و رطوبت گیر هم میتواند صفر تا 10 درصد مفید باشد.

ü      زمانی که از روش توزیع سرمایش از زیر کف استفاده میکنید میتوانید با محدود کردن فضای خروج هوا 1 تا 6 درصد PUE را ارتقاء دهید.

ü      استفاده از روش کابل کشی هوایی (با استفاده از سینی یا لدر) برای جلوگیری از مسدود شدن راه های هوایی زیر کف کاذب نیز میتواند 1 تا 6 درصد موثر باشد.

ü      استفاده از Blank Panel در کلیه فضاهای خالی رک ها برای جلوگیری از میکس شدن هوای سرد و گرم نیز 1 تا 5 درصد مفید است.

ü      پر کردن بخش های باز یا برش خورده کف کاذب (جهت خروجی کابل ها) برای جلوگیری از هدر رفت هوای سرد هم 1 تا 5 درصد مفید است.

ü      استفاده از سیستم های تشخیص حرکت و تایمر دار برای خاموش نمودن سیستم روشنایی در زمان عدم حضور افراد در سایت هم یک تا 3 درصد میتواند به بهبود شاخص PUE کمک نماید.

 دانلود مستند طرح مجازی سازی دیتا سنتر DataCenter Virtualization

  درباره نصب و راه اندازی دیتا سنتر مجازی Virtual DataCenter

تماس با شرکت

 تهران، مطهری، میرعماد، کوچه دهم، پلاک 14 واحد 2 
تلفن تماس: 88173317 021
ارتباط زنده اینترنتی 24 ساعته از طریق تلگرام با کارشناسان پشتیبانی مهندسی شبکه پال نت کانال تلگرام PalnetGroup@
پشتیبانی شبکه و ارتباط برخط و آنلاین از طریق واتس اپ WhatsApp با شماره موبایل ارتباط با واتس اپ
WhatsApp
گفتگوی آنلاین از طریق واتس اپ با کارشناسان گروه برای ارسال  پیشنهادات و  مستندات و حتی ارتباط در مواقع ضروری

JoomShaper