بهینه سازی زیرساخت شبکه و IT

عیب یابی و رفع مشکلات شبکه کامپیوتری

ارائه طرح جامع بهینه سازی زیرساخت IT و سیستم های شبکه کامپیوتری

ادامه مطلب

ایمیل سرور اختصاصی

پست الکترونیک درون سازمانی

ارائه میل سرور به همراه راهکار ارتباطات یکپارچه مایکروسافت

ادامه مطلب

سامانه دورکاری

نرم افزار دورکاری و مجازی سازی برنامه

دسترسی راه دور به برنامه ها از طریق راهکار نرم افزاری دورکاری

ادامه مطلب

خدمات میزبانی سرویس

میزبانی سرویس و ارائه سرور مجازی و اختصاصی در ایران

اجاره سرور و فضای رک (کولوکیشن) در دیتاسنتر گروه و مشاوره راه اندازی هاستینگ اختصاصی

ادامه مطلب

فایروال شبکه

تامین امنیت زیرساخت شبکه

ارائه کامل ترین و امن ترین فایروال تحت شبکه دنیا با لایسنس رایگان مادام العمر

ادامه مطلب

مشاوره فناوری اطلاعات

خدمات مشاوره تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک IT، تهیه طرح ارزیابی وضعیت فعلی شبکه و سرویس ارائه راهکار شبکه و مستند از وضعیت مطلوب

راهکارهای تخصصی شبکه

راهکارهای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، بهینه سازی و ارتقاء زیرساخت شبکه، نگهداری و پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری و ارائه خدمات جامع

پشتیبانی و نگهداری شبکه

ارائه خدمات پشتیبانی شبکه، نگهداری زیرساخت و سرورهای کامپیوتری، ارتقاء سرویس ها و سخت افزارهای شبکه، بررسی رفع مشکلات کندی سرعت شبکه

آموزش مهندسی شبکه

در موسسه آموزش های تخصصی گروه با فراهم کردن فضای مجهز و امکانات مناسب، خدمات آموزش مهندسی شبکه کامپیوتر مطلوبی را ارائه می‌کنیم

 

استفاده از فایروال firewall راهکاری جهت حفظ امنیت شبکه و جلوگیری از حملات ویروس ها، باج افزارها، هکرها و ... محسوب می شود. فایروال های مطرح دنیا مانند کریو Kerio Control یا میکروتیک Mikrotik به عنوان دیوار دفاعی در مقابل شبکه شما ایستاده و Network شما را در مقابل تمام خطرات محافظت می نمایند.

یکی از جمله مواردی که جهت درک عملکرد فایروال ها باید دانست، شناخت اجزاء آن می باشد. با شناخت دقیق قابلیت های این سرویس شما می توانید به بهترین نحو فایروال خود را Config و از آن استفاده نمائید. در این بخش تنها به معرفی نکته ای در خصوص چگونگی بهینه سازی Firewall خواهیم پرداخت.

بهینه سازی عملکرد فایروال در شبکه با استفاده از محدود سازی پروتکل ها

پروتکل ها: همانطور که می دانید پروتکل ها مجموعه قوانین هستند که به منظور ایجاد زبان مشترک فیمابین سرویس دهنده ها، سرویس گیرنده ها و بسترها و تجهیزات استفاده شده در یک شبکه طراحی شده اند. صد البته که این را می توان یک تعریف ابتدایی و یا اجمالی در خصوص پروتکل مطرح نمود اما در حال حاضر این نکته اهمیت دارد که انواع پروتکل با اهداف مختلف در اینترنت مورد مصرف قرار می گیرند. 

مدیریت پروتکل ها در فایروال

فایروال این قدرت را به شما می دهد تا محدودیت و Policy های مورد نظر خود را مستقیما بر روی این پروتکل ها اعمال و بر آنها متمرکز شوید. این قابلیت مشروط بر آن که به طور صحیح و دقیق مورد استفاده قرار گیرد به میزان قابل توجهی امنیت را در شبکه کامپیوتری افزایش خواهد داد. این امر مستلزم شناخت بهتر پروتکل ها و وظایف هر کدام از آنها می باشد. در این بخش تعدادی از تعدادی از پروتکل های پرکاربرد و وظایف هر یکرا معرفی خواهیم کرد:

  • IP)Internet Protocol): شاید بتوان اولین قدم در ارتباط در شبکه ها و اینترنت که آدرس دهی باشد را مهمترین و اصلی ترین وظیفه این پروتکل دانست.

  • TCP)Transport Control Protocol): برقرای ارتباط بین اجزای مختلف در یک شبکه و ارسال و دریافت بسته ها نیز بر عهده TCP خواهد بود.

  • HTTP)Hyper Text Transfer Protocol):  قرار گیری اطلاعات در بستر وب و یا به بیانی دیگر عرضه اطلاعات در بستر وب از طریق پروتکل HTTP انجام می شود.

  • FTP)File Transfer Protocol): ارسال و دریافت اطلاعات در سطح فایل به کمک این پروتکل انجام می شود.

  • UDP)User Datagram Protocol)برخی اطلاعات در صورت انتشار منتظر پاسخ نخواهند ماند، اطلاعات صوتی و تصویری از این قبیل محسوب می شوند. انتشار این اطلاعات مبتنی بر پروتکل UDP انجام می شود.

  • ICMP)Internet control  Message Protocol): روترها به منظور تبادل اطلاعات مابین خود از پروتکلی به نام ICMP استفاده می کنند.

  • SMTP)Simple Mail Transfer Protocol): ارسال و دریافت ایمیل به کمک SMTP انجام می شود.

  • SNMP)Simple Network  Management Protocol): زمانی که نیاز به دریافت اطلاعات از یک کامپیوتر، تجهیز و یا هر سیستم دیگر در سطح شبکه پروتکل SNMP خودنمایی خواهد کرد.

  • Telnet: کنترل یک کامپیوتر از راه دور و اجرای دستورات بر آن از طریق پروتکل Telnet انجام می شود.

تعداد پروتکل ها بسیار زیاد و حوزه عملکرد هر یک بسیار متنوع تر از آن است که در این مقاله بیان شد. تنظیمات دقیق فایروال موجود در شبکه های کامپیوتری، فارغ از نوع آن نیازمند حضور تیمی متخصص و مجرب می باشد. گروه مهندسی شبکه پال نت، با داشتن گروهی کارآمد در مشاوره و پیاده سازی سرویس های امنیتی و Enterprise شما را در این امر یاری خواهد کرد.

 

تماس با شرکت

 تهران، مطهری، میرعماد، کوچه دهم، پلاک 14 واحد 2 
تلفن تماس: 88173317 021
ارتباط زنده اینترنتی 24 ساعته از طریق تلگرام با کارشناسان پشتیبانی مهندسی شبکه پال نت کانال تلگرام PalnetGroup@
پشتیبانی شبکه و ارتباط برخط و آنلاین از طریق واتس اپ WhatsApp با شماره موبایل ارتباط با واتس اپ
WhatsApp
گفتگوی آنلاین از طریق واتس اپ با کارشناسان گروه برای ارسال  پیشنهادات و  مستندات و حتی ارتباط در مواقع ضروری

JoomShaper